روغن بادام شیرین برای پوست

روغن بادام شیرین برای پوست

روغن بادام شیرین برای پوست

در این مقاله به نحوه استفاده و خواص روغن بادام شیرین برای پوست می پردازیم . در ادامه با ما همراه باشید

بادام فقط برای میان وعده نیست. این روغن مغذی همچنین به طرق مختلف ممکن است برای پوست شما مفید باشد.

شیوه های باستانی چینی و آیورودا قرن هاست که از روغن بادام برای تسکین و نرمی پوست و درمان زخم ها و بریدگی های جزئی استفاده می کند. امروزه یافتن روغن بادام در طیف گسترده ای از محصولات آرایشی و زیبایی غیر معمول نیست.

در این مقاله ، به مزایای روغن بادام و راه های استفاده از آن بر روی پوست نگاهی خواهیم انداخت.

لینک مقاله خواص روغن بادام شیرین

روغن بادام چه مواد مغذی دارد؟

روغن بادام شیرین چه مواد مغذی دارد؟

روغن بادام دو نوع دارد: شیرین و تلخ. روغن بادام شیرین نوعی مناسب برای پوست شما است.

این روغن شامل مواد مغذی زیر است:

  • ویتامین A: رتینول موجود در ویتامین A توانایی تحریک تولید سلول های پوستی جدید و صاف کردن خطوط ریز را دارد.
  • ویتامین E: این ماده مغذی دارای خواص آنتی اکسیدانی است که می تواند به جلوگیری از آسیب سلول کمک کرده و به کاهش آسیب ماورابنفش (UV) بر پوست کمک کند.
  • اسیدهای چرب امگا 3: این مواد مغذی به جلوگیری از پیری زودرس کمک کرده و از آسیب های خورشید محافظت می کند.
  • روی: این ماده مغذی ضروری برای بهبود آکنه یا سایر زخم های صورت است. با این حال ، لازم به ذکر است که روی به صورت خوراکی برای این منظور موثرتر است

لینک خرید روغن بادام شیرین اصل

فواید استفاده از روغن بادام بر روی صورت شما چیست؟

فواید روغن بادام شیرین برای صورت چیست؟

اگرچه تحقیقات زیادی در مورد فواید خوردن بادام وجود دارد ، اما شواهد علمی کمتری در مورد مزایای استفاده از روغن بادام بر روی پوست وجود دارد.

با این حال ، طبق برخی مطالعات بالینی و شواهد ، استفاده از روغن بادام بر روی پوست فواید زیر را داراست:

پف و حلقه های زیر چشم را کاهش می دهد.

از آنجا که روغن بادام یک منبع ضد التهابی است ، به کاهش تورم پوست کمک می کند.

چهره و رنگ پوست را بهبود می بخشد.

روغن بادام به دلیل خاصیت نرم کنندگی خود دارای قابلیت بهبود رنگ و پوست است.

روغن بادام شیرین خشکی پوست را درمان می کند.

قرن هاست که روغن بادام برای درمان بیماری های خشکی پوست ، از جمله اگزما و پسوریازیس استفاده می شود.

روغن بادام شیرین آکنه را بهبود می بخشد.

محتوای اسید چرب به حل روغن اضافی مورد اعتماد پوست کمک می کند ، در حالی که رتینوئیدهای موجود در روغن ممکن است ظاهر آکنه را کاهش دهند و باعث بهبود گردش سلول شوند.

کمک می کند تا آسیب خورشید معکوس شود.

ویتامین E ، یکی از مواد مغذی موجود در روغن بادام ، به کاهش آسیب پوست ناشی از قرار گرفتن در معرض اشعه ماورا بنفش UV کمک می کند.

ظاهر اسکارها را کاهش می دهد.

در طب چینی و آیورودا باستان ، روغن بادام برای کاهش اسکار مورد استفاده قرار می گرفت. محتوای ویتامین E به صافی پوست کمک می کند.

باعث کاهش علائم کشیدگی می شود.

روغن بادام شیرین یک درمان موثر برای جلوگیری و کاهش علائم کشیدگی می باشد

آیا استفاده از روغن بادام بر روی پوست بی خطر است؟

روغن بادام به طور کلی برای استفاده بر روی پوست بی خطر تلقی می شود. با این حال ، برخی اقدامات احتیاطی ایمنی وجود دارد که باید در خاطر داشته باشید.

  1. اگر به آجیل حساسیت دارید ، از استفاده روغن بادام بر روی پوست خودداری کنید.
  2. اگر قبلاً از روغن بادام روی پوست خود استفاده نکرده اید ، قبل از استفاده روی صورت ، یک تست پچ انجام دهید. با آغشته کردن مقدار کمی روغن بادام بر روی مچ دست یا آرنج خود می توانید تست پچ را انجام دهید. اگر ظرف چند ساعت هیچ نشانه ای از قرمزی ، خارش ، سوزش یا تورم وجود نداشته باشد ، استفاده از روغن برای پوست شما بی خطر است.

چگونه از روغن بادام شیرین استفاده کنیم؟

چگونه از روغن بادام شیرین استفاده کنیم؟

چند روش مختلف برای استفاده از روغن بادام بر روی صورت وجود دارد.

برخی افراد دوست دارند از آن به عنوان پاک کننده آرایش استفاده می کنند. در واقع ، این یک ماده رایج در بسیاری از محصولات پاک کننده آرایش طبیعی است.

روغن بادام را می توان به عنوان مرطوب کننده نیز استفاده کرد

به عنوان پاک کننده آرایش

برای استفاده به عنوان پاک کننده آرایش ، مقدار کمی را به کف دست خود بمالید. با استفاده از نوک انگشتان خود ، روغن را به آرامی به مناطقی که می خواهید آرایش را پاک کنید ، بمالید.

سپس ، از گلوله های پنبه ای یا آب گرم برای از بین بردن روغن استفاده کنید. با شستن صورت با پاک کننده مورد علاقه خود این کار را ادامه دهید.

به عنوان حامل!!

روغن بادام به عنوان روغن حامل شناخته می شود ، به این معنی است که این روغن توانایی حمل روغنهای اساسی دیگر را به عمق پوست دارد.

شما می توانید روغن بادام را با یک روغن اساسی که برای پوست مفید است ، مانند گل محمدی ، اسطوخودوس ، گل شمعدانی گل رز ، یا روغن لیمو مخلوط کنید.

به هر اونس روغن بادام چند قطره روغن اساسی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط روغن را به پوست مرطوب بمالید و با آب گرم بشویید.

روغن بادام شیرین به عنوان مرطوب کننده

همچنین می توانید از روغن بادام به عنوان روغن مرطوب کننده استفاده کنید.

برای این کار ، پوست خود را مثل همیشه بشویید و خشک کنید. سپس ، مقدار کمی روغن بادام – تقریباً به اندازه نصف یک سکه – را به آرامی با نوک انگشتان روی صورت خود بمالید و اجازه دهید تا در پوست شما جذب شود. اگر از آن به عنوان مرطوب کننده استفاده می کنید ، نیازی به شستشو نیست.

منبع : HEALTHLINE

صفحه اینستاگرام فروشگاه روغنسرا

ROGHANSAARA

به نظر شما از روغن بادام شیرین در چه زمینه های دیگری می توان استفاده کرد؟

 

 

این نوشته در پوست ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *